Mikä on bentoniitti, hyödyt ja monikäyttöisyys

Tänään haluamme auttaa tekemään hieman helpompaa valita tuote luonnon kauneuden artikkeli, jossa kerromme mitä bentoniitin hyödyt ja useita sovelluksia.

Joka päivä olemme enemmän huolissaan terveydestä kehomme ja etsiä luonnontuotteet hoitaa ja hemmotella sinua kuin ansaitsette. Niin paljon vaihtoehtoja kuin nyt olemme, joskus tarvitaan tietoa, valitaanko todella hyväkuntoinen ja terve tuote, joka täyttää odotuksemme ja tehtävää, jota olemme saaneet.

Mikä on bentoniitti

Bentoniitti, kaupallinen nimi, joka tunnetaan luonnossa esiintyvä savi, jota on käytetty antiikin ajoista lähtien lääkkeiden ja kosmeettisiin tarkoituksiin, koska suuri määrä mineraaleja se sisältää. Esitetään usein jauheena, rakeinen jotain, ja väri voi vaihdella hieman.

Miten se auttaa ihomme bentoniitin

Tämä auttaa kuorintaan savi, puhdas ja elävöittämiseksi ihoa keskuudessa. Joten bentoniitti on erittäin hyödyllistä kosteuttaa ihon syvä, koska suuri määrä mineraaleja, jotka toimivat eri tavalla hakiessaan savea iholle. Näin saamme yhden luonnontuote, samat edut kuin eri kosmeettisten valmisteiden alkuperä. Iho on tärkeämpää ja nuorekas ansiosta sisältyviä elementtejä tässä savea, koska ne auttavat parantamaan ihon verenkiertoa.

Pyyhi bentoniitin

Bentoniitti on täydellinen jätteiden poistamiseksi ja puhdista iho, jolloin ihon saavuttaa vähemmän puutteita ja erityisesti puhdas ja splurging terveyttä.

Koska sen kyky imeä liikaa rasvaa ja myrkkyjä, jotka vaikuttavat iholla ja vaurioita, bentoniitin käytetään luonnonkosmetiikkatuotteet tuote kasvonaamiot, muta kylpyammeet tai muita iho sovelluksia.

Fight Akne

Bentoniittia käytetään taistelussa akne, koska sen antibakteerisia ominaisuuksia, koska sen on kyky tappaa bakteereja, jotka aiheuttavat aknea iholla. Sitä käytetään myös puhdistaa huokoset koska se toimii kuorii ihomme. Hieno rakenne Bentoniittisaven on täydellinen taistella finnejä, koska hoito ja kuivuvat nopeasti.

Bentoniitin antiaging

Tämä savea käytetään anti-aging hoito niiden vieroitus ominaisuuksia, jotka saavutetaan neutralisoimaan vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ryppyjä, ikä täplät ja notko ihomme. Ansiosta hienojakoista bentoniitin kuorii ihoa ja stimuloivat solujen uudistumista saa sen. Käytön jälkeen iho näyttää kirkkaampi ja tiukempi.

Mutta bentoniitin käytetään myös sisäisesti, koska se palvelee tehokkaasti puhdistaa paksusuolen, poista toksiinien ruoansulatuskanavan ja edistää kasvua terveiden bakteerien pienten ja paksusuoli.
Myös sitä käytetään puhdistaa ja edistää maksan toimintaa.